20-21.10.22_RETASTE: Rethink Food Waste 2022 υπό την Αιγίδα της ΕΕΔΣΑ

 

Για   δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του πολυθεματικό υβριδικού συνεδρίου

RETASTE: Rethink Food Waste 2022

20-21 Οκτωβρίου 2022

Το οποίο στοχεύει να δώσει το βήμα στην παρουσίαση καινοτόμων λύσεων στο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων

Το συνέδριο υλοποιείται από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου.

Κύριο αντικείμενο του RETASTE είναι η διαχείριση των υπολειμμάτων τροφίμων και γενικότερα των οργανικών υπολειμμάτων και αποβλήτων.

Περισσότερες πληροφορίες για το RETASTE μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: https://retaste.gr/

Παράλληλα με το Συνέδριο RETASTE, στις 21 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο, από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το Smart Innovation Symposium #2 (SIS#2),

που έχει ως αποκλειστικό στόχο να προωθήσει το ερευνητικό αντικείμενο και τις δραστηριότητες μικρομεσαίων επιχειρήσεων,

μέσα από την υλοποίηση έργων σε συνεργασία με Ερευνητικά Ιδρύματα / ΑΕΙ.

Και το SIS υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ πέρυσι ολοκληρώθηκε με ένα πολύ ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι, παρουσία του ΓΓ της ΓΓΕΚ Καθηγητή Α. Κυριαζή.

Για την Πρόσκληση πατήστε εδώ.

Για το σχετικό Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://smartinnovation.space/.https://eedsa.gr/site/wp-content/uploads/2022/10/RETASTE_Δελτίο-Τύπου_10.10.22.pdf