20-23.10.2024_1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία (GR-I-CE 2024)

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία (GR-I-CE 2024), το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά στην Αθήνα, στις 20-23 Οκτωβρίου 2024.

Στην διεθνή Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου συμμετέχει ο κος Γιώργος Ηλιόπουλος, εκπροσωπώντας την ΕΕΔΣΑ.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Έδρα UNESCO για την Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και θα εστιάσει στις διάφορες πτυχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Θα είναι ένα ιδιαίτερο Διεθνές Συνέδριο, καθώς πέραν των παρουσιάσεων επιστημονικών-ερευνητικών εργασιών, αναμένεται να συνευρεθούν ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι καινοτόμων επιχειρήσεων και startups, με σκοπό την δημιουργία συνεργασιών και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, μέσα από παράλληλες δραστηριότητες δικτύωσης.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει παρουσιάσεις διεθνούς περιβαλλοντικής έρευνας αιχμής και καινοτόμων λύσεων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την επιστημονική γνώση για καινοτόμες επιχειρηματικές εφαρμογές. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα για όλους τους συμμετέχοντες να προγραμματίσουν επαγγελματικές B2B συναντήσεις, μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Ως εκ τούτου, αναμένεται μεγάλος αριθμός εργασιών υψηλής ποιότητας από ερευνητές, από όλο τον κόσμο.

Για να διαβάσετε την 1η Ανακοίνωση του Συνεδρίου πατήστε εδώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου στο https://griceconf.eu